4 Apr 2017

5 lacuri de unghii pentru primăvară



În sfârșit a venit primăvara! Nici nu știți cât de mult mă bucur! Asta înseamnă că, în sfârșit, pot și eu să port mai puține straturi de haine deși știu că nu voi purta doar rochițe sau volănașe precum aș fi făcut dacă eram în România.
În Anglia, primăverile și verile sunt mult mai răcoroase și mai ploioase dar asta nu mă împiedica să mă bucur de ele. Și ce fac eu cand dau de puțin soare? Păi port oje mult mai colorate, mai vibrante.
În colecția mea am destul de multe lacuri colorate însa am vrut să menționez doar 5 pe care le prefer anul acesta.

”Cute as a button” de la essie, este un roz care bate ușor spre corai. Nuanța adevărată se vede mai bine în prima poză, cea cu sticluțele lacurilor.
Dacă vreți un corai adevărat, ”Blood orange” de la Maybelline este acela. Ador nuanța asta pentru orice anotimp călduros! Mi se pare atât de elegant dar în același timp, atât de vesel încât îl port fără excepție în fiecare an.
O altă nuanță care mă obsedează de vreo 3-4 ani, este cea de la Maybelline, din gama ”Colorama”. Poartă numărul 317 și este un roz movuliu care mi se pare dulce, feminin și optimist. De câte ori îl port, nu mă pot opri din admirat propiile unghii.
Hai să continui cu nuanța ”Fiji” de la essie pentru că, iarăși vorbim despre o nuanță tare dragă mie! Poate cea mai simplă, curată și eleganta ojă pe care o găsesc dar care are acel ”je ne sais quoi” ce-l face să fie o alegere ușoara atât pentru o zi banală cât și pentru un eveniment mai pompos. Un roz lăptos, aproape alb dar opac, adică perfect.
Perfect este și acest lac albastru movuliu sau cum îi zic englezii ”perriblue” de la Kiko, in nuanța 850. În pozele făcute de mine, pare un bleu nebun dar el e mai soft așa, mai gingaș. Merge la fix pentru zile însorite!

Cam acestea sunt lacurile mele favorite pentru primăvara 2017. Pe ele le voi purta prin rotație, alături de ojele semi-permanente pe care tocmai ce le-am descoperit și de care încep să dezvolt o adevărată obsesie.

Până la o postare viitoare, vă rog să îmi lăsați în comentarii, ce culori vă atrag pe voi pentru a le purta la început de primăvară?


No comments:

Post a Comment