17 Apr 2017

Mască 'Pure Clay Detox' de la L'oreal


Mie, în general, îmi plac măștile hidratante pentru că am un ten de crocodil bătrân și prin urmare necesită multă atenție și apă (pe care, de multe ori uit să o consum). Totuși, vârful nasului meu și doar acesta, este mixt și plin de puncte negre așa că trebuie să folosesc produse care să le reducă și care să detoxifieze în profunzime.
Când am văzut pe piață gama de măști cu argilă de la L'oreal, am știut că e ceva ce vreau să încerc. În această gamă există 3 tipuri de măști
  • Detox - pentru detoxifiere
  • Glow - pentru luminozitate
  • Purify - pentru matifiere
Eu am ales-o pe cea pentru detoxifiere pentru nasul meu 'bubos'. Dacă ar fi să aleg una pentru un ten uscat ca al meu, aș fi mers pe cea pentru luminozitate.
Cum o folosesc? Cel mai bun timp pentru a o aplica este după un duș fierbinte, când porii sunt dilatați. Pur și simplu iau masca pe degete și o întind pe zona T a feței, într-un strat generos. Cei de la L'oreal recomandă să o lași cam 15 minute pentru a-și face efectul dar am observat că ea se usucă cam în 25 minute deoarece o aplic într-un strat ceva mai gros. După ce este uscată complet, o îndepărtez ușor cu apă călâie și după mă asigur că aplic o crema foarte hidratantă.
În poza de mai sus se observă cum rămâne neuscată în jurul punctelor negre dar credeți-mă că ea este uscată iar acel aspect de neuscat este de fapt sebumul din jurul punctelor negre. Scârbos, știu!
Ce îmi place? Îmi place cum îmi lasă tenul după ce o clătesc, foarte mătăsos și parcă punctele negre sunt ușor diminuate. Cu siguranță că nu vor dispărea de tot însă se vede o diferență în ceea ce privește mărimea lor.
Ce nu-mi place? Este foarte parfumată și de multe ori am abandonat să o aplic tocmai pentru că îmi provoacă o stare de greață. Nu miroase a ceva natural ci a parfum puternic de mamaie.
Aș recomanda-o? Da, dacă doriți să încercați o mască de detoxifiere a tenului, mi se pare potrivită atât unui ten gras cât și unui ten uscat, sensibil ca al meu.

Știu că momentan această gamă nu a ajuns în România dar sper să fie disponibilă în scurt timp. Prețul ei este în jur de 7 lire în Anglia dar de multe ori e la ofertă de 5 lire, așa cum am achiziționat-o și eu.

No comments:

Post a Comment