1 May 2017

Mostre demne de variantă full size

Când eram mai mică, nu mă interesau deloc mostrele și ori de câte ori primeam așa ceva în urma unor cumpărături, le aruncam fără să mă gândesc de două ori. Acum, povestea stă altfel. Pot spune că sunt chiar încântată atunci când văd ceva în miniatură în punguțe, ba chiar îmi cumpăr sau cer singură mostre pentru a testa un produs înainte de a mă decide în privința lui.
Vai și ce mă bucur când micile sticluțe sau borcănele îmi plac pe bune! Așa s-a întâmplat și în cazul celor trei mostre despre care vă scriu azi.

Am fost eu frumos în magazinul Debenhams și am rugat-o pe duduia de la stand-ul Clinique, să-mi dea și mie dacă nu e cu supărare, să încerc crema lor de ochi 'All about eyes'. Și ea a fost chiar generoasă și mi-a dat un borcănel pe care îl tot folosesc cam de o lună. Și ce să vezi? Chiar e bună crema asta. Nu spun că ochii mei au întinerit sau nu mai am cearcăne, nu, nu...doar că pielea de sub ochi se simte mult mai catifelată și anticearcănul nu se mai strânge așa rău în ridurile fine. Păi cum să nu vreau s-o cumpăr în varianta full size?!

De la hidratarea pielii, trecem la hidratarea părului. Mă nene, eu am o problemă cu uleiurile de păr: ori pun prea mult și arăt de parcă sunt certată cu apa și refuz o șamponare, ori nu fac nimic bun pentru aspectul lui. Așa că am devenit sceptică cu uleiurile astea și pe cel de la John Frieda 'Frizz Ease Original' am zis să-l testez înainte de a da banii pe ditamai sticla. Prin urmare, am cumpărat o mostră de 5 ml. Testat și aprobat! Am aplicat puțin că deh, mi-era că iar va arăta părul meu ca lins de vacă dar am aplicat și două pompițe cu altă ocazie și e grozav! Intră în firul de păr și îl aranjează frumos la vârfuri și partea care mă încântă și mai tare e că nu îmi rămân palmele uleioase. Tot produsul e absorbit de păr. Eeh, Macarena!!

Și să vă zic și de un eșantion de parfum pe care l-am testat cu multe altele dar care mi-a captivat atenția și anume 'L'eau Jolie' de la Lolita Lempicka. E o apă de toaletă, într-adevăr dar miroase floral, fresh și puțin a mosc. E bombă pentru zilele călduroase de vară pe care nu le am în Anglia. Găsiți descria lui completă pe Fragrantica. Îl adăugăm și pe acesta în lista luuungă de parfumuri pe care le vreau.

Să concluzionăm! E bine să testezi mostre mai ales atunci când un produs este mai scump și nu ești sigură dacă îl vrei cu adevărat sau dacă ți se va potrivi. Eu mă bucur de aceste mostre atât cât vor mai ține și dacă le voi recumpăra în varianta lor completă. sigur vă voi ține la curent.

Spuneți-mi și voi dacă ați descoperit un produs preferat testându-l printr-o mostră. Aștept cu drag comentariile voastre și vă urez un Mai plin de flori și soare, căldură și mare!

No comments:

Post a Comment