8 May 2017

L'oreal 'Fine Flowers Gel-Cream Wash'


Când apare ceva dedicat tenului uscat și sensibil, parcă mă transform într-un cobai, gen 'Dați-mi mie, eu testez...pick me, pick me', cam așa fac și nu mai raționez, cumpăr lucrul acela imediat. Păi și normal că am înfășcat și acest gel de curățare de la L'oreal imediat ce mi s-a terminat cel pe care îl foloseam acasă.

Gama 'Fine flowers' conține mai multe produse, precum un lapte demachiant, o apă micelară și un toner dar eu am fost interesată momentan doar de acest gel de curățare.
Cei de la L'oreal spun că acest gel conține extract de trandafir și iasomie pentru a lăsa tenul suplu, comfortabil și proaspăt după fiecare folosire. Se folosește atât dimineața cât și seara după demachiere și este destinat tenurilor sensibile și/sau uscate.

Eu îl folosesc de aproximativ 3 săptămâni și vă spun că îmi place, ba chiar aș putea spune că e cel mai bun produs pentru curățarea tenului, de la un brand accesibil, pe care l-am testat.
Îmi place că nu conține parfum și nici alcool iar acești factori sunt foarte importanți pentru un ten sensibil. Asta înseamnă mai puține șanse de iritare.
Consistența lui nu aș spune ca e chiar de gel. E o loțiune cremoasă, lăptoasă care se transformă într-o spumă fină atunci când ia contact cu apa. Oferă o curățare delicată dar e suficientă pentru a îndepărta ultimele reziduuri de machiaj.
Tenul meu nu rămâne cu senzația aceea de piele care strânge după ce-l folosesc și nu mi-a iritat nici ochii.

Nu am decât cuvinte de laudă pentru acest gel și sper ca cei de la L'oreal să îl aducă și în România cât mai repede.
Are o cantitate de 150 ml iar eu am dat pe el în jur de 6 lire, în magazinul Boots.

Voi ce produs folosiți pentru a vă curăța tenul?

No comments:

Post a Comment