15 May 2017

Too Faced 'Hangover' Face Primer


Nu am încercat prea multe primere la viața mea dar pot spune că ce am încercat nu m-a impresionat absolut deloc. Poate pentru că majoritatea primerelor sunt pe bază de silicon iar mie mi se pare că siliconul acela astupa porii și nici senzația aceea alunecoasă nu mă încântă. Așa că am fost cam sceptică în a-mi mai cumpăra primere.
Anul trecut, de Crăciun, Maria l-a rugat pe Moș Crăciun să-mi aducă în dar primerul 'Hangover' de la Too Faced pentru câ știa că mi-ar plăcea să-l testez.
Produsul în sine are o descriere gen teleshopping, prea munga și pompoasă care prinde bine dacă pui botul. Pe scurt, cei de la Too Faced spun că primerul conține apă de cocos, ingrediente probiotice pentru a ajuta pielea să arate hidratată, luminată și odihnită.
Consistența primerului este ca o loțiune ușoară dar suficient de hidratantă pentru un ten uscat. Se poate folosi chiar și pe post de cremă înainte de a aplicat un fond de ten, fără a mai fi nevoie de o altă cremă în prealabil. Dar eu, cum am pielea foarte uscată și deshidratată, folosesc o altă cremă de față și poate chiar și un serum sau ulei înainte.
Ce pot să vă zic? E un produs bun care ajută tenul lipsit de luminozitate dar nu cred că își merită prețul de 28£. Consider că poți cumpăra un serum sau o cremă cu ingrediente mai naturale și mai benefice pielii, la același preț sau poate și mai ieftin.
Nu vă așteptați ca tenul vostru să arate ca în reclame după ce-l folosiți pentru că veți fi dezamăgite dar pentru un plus de hidratare, îl recomand.
În ceea ce privește prelungirea fondului de ten, nu am văzut diferențe. Corectorul meu de la Artdeco rezistă cam 7-8 pe față cu sau fără acest primer.

Sincer, nu l-aș recumpăra dar dacă l-aș mai primi, l-aș folosi cu plăcere.

Voi ați încercat acest primer?

No comments:

Post a Comment