22 May 2017

The Body Shop - Shade Adjusting Drops


 Nu ați găsit nuanța dumneavoastră potrivită pentru fondul de ten? Simțiți că orice ați face mereu aveți o linie de delimitare între față și gât? Viața vă dă bătăi de cap nelăsându-vă să vă întâlniți cu mult așteptata nuanță potrivită a fondului de ten? Atunci, vă prezentăm picăturile de la The Body Shop 'Shade adjusting drops' pentru a vă recupera culoarea naturală a tenului dumneavoastră.

V-am scris eu acum vreo două săptămâni că am plasat o comandă pe site-ul celor de la The Body Shop și printre altele, mi-am comandat și aceste picături pentru a deschide fondurile de ten pe care le am.
Cei de la The Body Shop, prezintă acest produs în două variante și anume 'Lighting' sau 'Darkening', respectiv pentru a deschide sau a închide nuanța unui fond de ten. Eu, pentru că sunt cam albă la față, am ales varianta pentru deschidere.

Îmi doream de mult un produs de genul ăsta însă, cam tot ce văzusem eu pe internet, era cam scump așa că am tot amânat achiziționarea unui asemenea produs.
Cel de la The Body Shop are plusuri dar și minusuri. Îmi place tare mult că aceste picături nu schimbă cu nimic consistența oricărui fond de ten cu care le amestec. O dată amestecate, fondul de ten doar capătă o culoare mai deschisă și nimic mai mult. Picăturile sunt foarte pigmentate și dacă nu dozați prea bine, s-ar putea să vă pictați precum un clovn. În pozele de mai sus, v-am pozat și cum arată fondul meu de ten simplu, cum arată picăturile și ce nuanță se obține dacă le amestec. Evident, cu cât adaug mai multe picături, cu atât fondul de ten va fi mai deschis.

La capitolul minusuri, pompița care dozează picăturile strică toată distracția. Inițial, eu am crezut că am un borcănel consumat sau învechit dar după aceea, am văzut în videoclipul Andrei că și ea are aceeași problemă ca și mine, la fel și alte fete. Indiferent de cum aș apuca de acea pompiță, nimic nu curge din ea iar eu sunt nevoită să iau produs mai mult de pe exteriorul acesteia.

În concluzie, este un produs care îmi place mult și pe care l-aș recumpăra dar cred că cei de la The Body Shop ar trebui să regândească pompița și să folosească una mai calitativă.

Ați încercat acest produs sau un altul de acest gen?

No comments:

Post a Comment