10 Jul 2017

Despre măștile 'Mediheal'

Nici nu știți de când mă tot chinui să vă scriu despre aceste măști! Cred că de când am creat blogul acesta dar mereu când le-am avut am uitat să le fotografiez înainte de a le folosi iar apoi nu am mai apucat să merg la magazinul de unde le cumpăr pentru că este departe de casă și nici nu am drum în direcția respectivă și uite așa am pus pe hold acest articol. Dar săptămâna trecută l-am rugat pe Tibi să mi le cumpere el (avea magazinul în drum) pentru că îmi era dor să le folosesc și chiar voiam să vă povestesc și vouă odată și odată despre ele.
E clar că îmi plac dacă le-am tot recumpărat și mai ales dacă l-am pus chiar și pe Tibi pe drumuri pentru ele.
Singurul magazin unde le-am găsit eu în Anglia, este unul asiatic, un supermarket pentru cei cu ochii mici și dor de casă. Au acolo o grămadă de bunătăți dar și ciudățenii care uneori ne tentează să le testăm, alteori să le evităm. Însă postarea aceasta nu este despre acel supermaket. Ideea e că aceste măști nu îmi par a fi prea populare pe bătrânul continent. Și chiar nu înțeleg de ce?!
Sunt cele mai bune măști de tip șervețel pe care le-am folosit până acum! Na că am zis-o!
În primul rând, au suficient lichid îmbibat în ele însă nu excesiv, materialul măștii este dintr-un material foarte bun care nu se rupe ușor în cazul în care nu îi dai de cap cum vine pe față și orificiile pentru ochi, nas și gură sunt suficient de mari și pentru fizionomii mai mari. De obicei aceste măști sunt create pentru fețele mici și finuțe ale femeilor asiatice.
Și dacă nu v-am convins până acum, vă spun ca efectul lor este aproape de întinerire. Asta pentru că tenul arată mai luminos, mai hidratat, mai odihnit după ce folosesc o mască dintr-asta.
Sunt mai multe variante ale măștilor Mediheal dar nu am observat o diferență prea mare între cele pe care le-am cumpărat eu. Pentru pozele de mai sus, am ales două versiuni pe care le cumpăr cel mai des pentru că bifează principalele cerințe ale mele, mai exact regenerare a pielii (cea cu placentă) și luminozitate (lightbeam).
De fiecare dată când mă machiez după ce am folosit una dintre aceste măști, machiajul se așează mult mai frumos pe ten. Ca să vă explic, pielea arată de parcă aș bea mereu minim 2 litri de apă pe zi când de fapt eu uneori nu apuc să beau nici măcar un pahar. Știu că nu e bine!!
V-am mai spus eu că apa e cea mai bună cremă/tratament/mască pentru tenul meu iar faptul că am găsit o mască care creează iluzia de ten hidratat, pe mine mă face foarte fericită.
Eu aplic o mască de genul acesta cam o dată pe săptămână, maxim de două ori, după ce îmi exfoliez tenul și mă asigur că am porii destupați după un duș cald, nu fierbinte!

Cam atât am avut să vă spun despre măștile Mediheal. Dacă și voi le-ați testat, vă rog să îmi lăsați un comentariu. Sunt tare curioasă dacă și vouă vă plac!

No comments:

Post a Comment