3 Jul 2017

3 lacuri de unghii perfecte pentru vară

Nu știu cum dar iată că a venit și luna Iulie. Luna lui Cuptor dacă locuiți în România, luna în care soarele arde rău de tot, căldura e mare și fetițele sunt...aproape goale! :))
Din păcate, eu nu mă bucur de aceeași vreme caldă și însorită pentru că în Anglia, vara este mai mult o primăvară șovăitoare. Când zici că se încălzește, te trezești cu o ploaie rece care te calmează rapid. Ce atâta vară!?
Cu toate astea, încerc prin orice mod posibil să trăiesc sentimentul de vară și pe pielea mea albă ca laptele iar lacurile de unghii colorate, aprinse și îndrăznețe sunt un exemplu foarte bun pentru a mă înveseli.
Pentru că am mai făcut o postare similară cu 5 lacuri de unghii pentru primăvară, iar câteva dintre acele lacuri sunt preferatele mele și pentru vară, am decis ca acum să vă arăt doar 3. Sunt 3 lacuri care mă fascinează în perioada asta și dacă mă dau cu puțin autobronzant, mâinile mele arată fantastic. Pot minți că am fost într-o vacanță în Grecia. Haha!

Preferata mea este oja de la Barry M, în nuanța 'Green Berry'. E un turcoaz-verzui aproape neon, ce arată minunat atât pe mâini cât și la picioare. De câte ori o port sunt întrebată ce ojă am pe unghii pentru că fură privirea. Dacă aș merge la o piscină să mă bălăcesc și să beau un cocktail, clar aș purta lacul acesta pe unghii!

Pentru că nicio vară nu trece fără să port oje în tonuri de coral, anul acesta am ales nuanța '442 Coral trianon' de la L'oreal. E o culoare mai soft (pe cameră arată mult mai aprinsă față de cum e în realitate) dar care arată la fel de bine pe o piele bronzată. E fix la limita dintre un coral aprins și unul prăfos. Cred că este o alegere bună și pentru o ținută office.

Căutam de ceva timp o ojă galbenă pastelată iar când am văzut-o pe aceasta de la Essie, în nuanța 'Chillato', am luat-o fără să mă gândesc de două ori. Dintre cele 3 preferate în această postare, 'Chillato' este singura ojă neopacă din primul strat. Am nevoi de două, poate chiar trei straturi pentru ca ea să arate impecabil. Chiar și așa, îmi place foarte mult pentru că este veselă și ușor de purtat.

Sunt tare curioasă să aflu care sunt lacurile voastre de unghii preferate pentru că mereu îmi place să descopăr nuanțe noi!
Până săptămâna viitoare aveți grijă de voi și de sufletele voastre!

1 comment:

  1. Ador noantele de lacuri ce le ai.
    Mie imi plac noantele aprinse, dar cum ai scris si tu, e cam greu cu pielea alba ca branza 😂.

    Te pupicesc !!!😘😘😘

    ReplyDelete