26 Jun 2017

My kind of outfit | OOTD

Fericirea mea pentru vremea din Anglia în momentul de față este nemaiîntâlnită așa că evident că am vrut să o imortalizez printr-o postare cu o ținută ușoară, casual și de bază în garderoba mea atunci când nu am ceva important de făcut și totul e pe chill-eanu. Asta se traduce printr-un tricou, blugi, sandale și o geantă statement.
Voi fi sinceră și voi recunoaște că în momentul în care am pozat această ținută, afară se înnorase și începuse să bată și vântul dar cui ii pasă din moment ce încă nu ploua iar eu mă puteam bucura de sandale (accesoriu pe care îl port maxim o săptămână pe an).
Că tot vorbim despre sandale, aceste minunății pe care le-am cumpărat recent (urmează un video cu un haul sau, pe românește, cumpărături) din Primark. Au costat 8 lire dar sunt foarte confortabile și chic.
Tricoul este unul simplu, negru complet cu un buzunar fictiv, pe care îl am de la H&M de ceva timp. E ușor oversized pentru că așa îmi place mie să port genul acesta de tricouri. Mi se pare că dau un aer mai relaxat.
Blugii sunt și ei mai vechi, luați din magazinul Mango. Îmi plac că au talie înaltă iar pentru zilele în care ești pus pe rupt masa, știi că totul e ținut sub control (măcar aparent).
Geanta este una Carlos Santana și v-am vorbit despre ea în videoclipul cu "Accesorii de bază pentru primăvară/vară". E veselă și excelentă pentru o ținută simplă. Așa sunt sigură că ea este la piece de resistance.
Ca și bijuterii, am ales niște cercei simpli cu perlă, un ceas Casio, brățara Pandora, aveam pe mână și un elastic Invisibobble, lănțișorul meu cu cruciuliță luat de pe Etsy pe care îl port mereu și un inel cu fundiță tot de la Pandora pe care evident că am uitat să îl pozez.
Parfumul zilei a fost "Princess" de la Vera Wang, asta dacă există și persoane interesate de acest detaliu. Eu, cel puțin, sunt de multe ori curioasă de așa ceva atunci când văd postări de acest tip.
Dacă vă plac postările cu ținute, aștept comentariile voastre. Nu sunt eu o fashion-istă dar îmi place să împărtășesc cu voi ținutele mele preferate.

Vă pup și vă mulțumesc pentru reacțiile frumoase pe care le-am avut în urma vlog-ului postat săptămâna trecută!

1 comment: