19 Jun 2017

5 parfumuri pe care vreau să le testez


Dacă nu v-ați prins până acum, mie îmi plac parfumurile foarte mult. Atât de mult încât aș vrea să descopăr întruna arome noi dar în același timp să mă pot bucura și de miresmele pe care le iubesc de ani de zile. Asta ar însemna să am un salariu dedicat doar parfumurilor, ceea ce nu se poate... sau cel puțin, nu acum.
Altă variantă ar fi să vrea cineva, o companie de parfumuri sau ceva de genul acesta, să mă angajeze  pe post de cobai de parfumuri noi. Vă dați seama ce fericire ar fi pe mine să merg la muncă?! (dacă chiar mă ia cineva în serios, m-aș bucura sincer!!!)
Acum, lăsând gluma la o parte, m-am gândit să scriu puțin despre câteva parfumuri care mă intrigă. Sunt parfumuri pe care nu le-am mai avut în colecția mea dar pe care intenționez să le am cât mai curând posibil. Așa că încep cu primul pe listă, creme de la creme, crizantema crizantemelor și mama dorințelor parfumiene..

1. Womanity - Thierry Mugler
Parfumul ăsta e otravă ademenitoare. Nu-mi place dar în același timp e genul de parfum care mă face de fiecare dată când îl simt, să vreau să îl mai inspir încă o dată și încă o dată și tot așa. Zic otravă pentru că este intoxicant, e impunător, țipător, poate chiar supărător dacă este purtat neadecvat.
A fost destul de popular la lansare dar valul a trecut repede pentru că nu este un parfum pentru toată lumea. E genul care strigă în locul tău: "Hei, sunt aici!"
L-am testat de câteva ori și îmi amintesc că își schimba mirosul pe pielea mea dar aș vrea să-l fac să meargă și pentru mine, măcar la ocazii mai speciale.

2. She - Giorgio Armani
De parfumul acesta știu de foarte mulți ani dar niciodată nu i-am acordat atenție. Asta pentru că e un parfum cuminte, așezat, cald. E fix la polul opus față de "Womanity". Ce m-a atras la el este că are note masculine, lemnoase iar eu ador genul acesta de arome! Nu cred că l-aș fi descoperit dacă nu luam un tester pentru a-l încerca pe mine. E ușor monoton dar suficient de atractiv încât să meargă pentru zilele în care nici părul nu stă cum trebuie.

3. Treśor In Love - Lancome
Am avut "Treśor Midnight Rose" și mi-a plăcut foarte mult dar vreau să îl testez și pe cel "In Love" pentru că e mai dulce dar nu atât de greoi ca "Treśor-ul" original. Mi se pare că nu are notele acelea de tabac și de asta se simt mai bine notele florale. Versiunea originală o păstrez pentru vârsta a treia.
E o aromă foarte feminină ce mă duce cu gândul la un buchet de bujori pe un pat de dantelă.

4. Yellow Diamond - Versace
Dacă soarele ar putea avea un miros, ar fi clar "Yellow Diamond" de la Versace. E un parfum cald, citric/floral, curat, vesel, optimist, tineresc. E rezistent și mi se pare că miroase și mai bine pe o piele bronzată.
Iarna, parfumul ăsta nu ar avea haz. Ar fi ca un frappe dintr-o nucă de cocos pe pârtie la minus 10 grade. În schimb vara este curcubeu pentru simțul olfactiv!
 
5. SeeBy - Chloe
Așa de bine miroase acest parfum!! Parcă e o briză într-o dimineață răcoroasă de vară care te poartă până într-o grădină de trandafiri.
Problema lui este că nu persistă mai deloc și din acest motiv ezit să îl cumpăr. Altfel, ar fi fost al meu de mult. Consider că este perfect pentru primăvară/vară.

Cam acestea sunt cele 5 parfumuri care mă intrigă dar nu vă imaginați că lista mea se termină aici. Ehee, ba chiar deloc!
Mai am destule pe care mi le doresc dar momentan vreau să mai consum și din cele pe care le dețin în momentul de față. Dacă sunteți curioși să vedeți colecția mea de parfumuri, vă invit să urmăriți videoclipul în care vi le prezint pe toate, în detaliu, dând click aici.

Spuneți-mi dacă ați încercat vreunul dintre aceste parfumuri sau dacă aveți altele în minte pentru a le cumpăra curând?

No comments:

Post a Comment