5 Jun 2017

Măști pentru față 'TONYMOLY'



V-am spus eu acum ceva timp, cred că într-un videoclip de pe Youtube, că mi-am cumpărat un set de 12 măști de la TONYMOLY. Am găsit o oferta pe Amazon și cum tot auzeam de ele că ar fi foarte bune, am zis 'De ce nu?!'.

Măștile acestea de la ei sunt de tip șervețel iar personal pot spune că sunt genul meu preferat de măști pentru a le folosi. Se aplică ușor și se îndepărtează și mai rapid.
Până în prezent am folosit trei măști iar Maria a folosit și ea vreo două. Cele pe care eu le-am folosit au fost cu Avocado, Aloe vera și Roșie

Pot spune că am o părere formată deși mai am destule în așteptare. Mi se par toate similare, în sensul că au cam aceeași textură a lichidului cu care sunt îmbibate, toate sunt suficient de umede și poți folosi lichidul respectiv pentru a-l aplica și pe gât sau decolteu, iar rezultatul în urma folosirii lor este cam același indiferent dacă masca era pentru hidratare, purificare sau matifiere. Tenul meu rămâne ușor lipicios iar după ce-mi clătesc fața, este cât de cât hidratat dar nu excesiv.
Nu știu dacă vi le recomand sau nu pentru că nu sunt rele dar nu sunt nici ceva extraordinar. Sunt niște măști ok cu un preț cam piperat pentru ceea ce fac. Eu am dat 13 lire pentru pachetul de 12 bucăți, ceea ce e super în raportul calitate-preț, dar știu că la Sephora o singură mască costă în jur de 20 lei. Personal, nu aș da atâția bani pe o singură mască care e ok-ish ca și rezultat.
Consider că există măști mai bune la un preț mai mic (ex: Garnier) dar pentru că cele de la TONYMOLY sunt ceva nou pe piață și ne roade curiozitatea, e de înțeles că vrem să le testăm.
Eu nu cred că le-aș mai cumpăra dar aș testa măști din alte game sub numele TONYMOLY.

Voi ați încercat măștile TONYMOLY?

No comments:

Post a Comment