17 Jul 2017

Blush-ul meu preferat și o mică surpriză

Dintre toate articolele de machiaj, fardul de obraz sau blush-ul sau cum vreți voi să-i spuneți, este preferatul meu. Dacă-mi amintesc bine, acum câțiva ani în urmă dețineam în jur de 15 în colecția mea de machiaj deși nu mă machiam decât pe mine, o dată la câteva zile. Era clar o slăbiciune pe atunci însă cu timpul am învățat cam ce nuanțe mă avantajează și știu să nu-mi mai cumpăr orice îmi face cu ochiul doar pentru că ambalajul e foarte drăguț iar culoarea lui e demențială.
Și deși am testat destul de multe blush-uri, nu am avut niciodată unul preferat. Mi-au plăcut mai multe, e adevărat, dar niciunul despre care să pot spune că e the one. Niciunul pe care să mă gândesc că l-aș recumpăra cu siguranță sau să mă gândesc că nu vreau să rămân fără el în colecție. Mereu m-am gândit la ce mai vreau să testez și să descopăr. Și încă sunt așa dar între timp am găsit unul care îmi place mai mult față de oricare altul și pentru care aș renunța la toate celelalte dacă ar fi nevoie, dar doar dacă ar fi o urgență majoră de dezintoxicare a capitolului blush-uri din colecția mea, modestă de altfel.
Spre surprinderea voastră și a mea și mai mare, preferatul meu la momentul de față nu este unul scump. Ba deloc! Este un produs accesibil, atât din punct de vedere al prețului cât și a disponibilității. Este vorba despre blush-ul de la Bourjois, în nuanța '95 Rose de Jaspe'.
Ce-i așa special la el? Aș începe cu ambalajul mic, poate cel mai compact fard de obraz pe care l-am avut vreodată. Este atât de drăguț și util pentru a-l lua în deplasări! Are chiar și o oglindă, minusculă ce-i drept dar bună în cazuri de urgență majoră.
Nuanța în sine este un roz natural, ușor piersiciu. Pentru mine este exact acea nuanță pe care aș obține-o în obraji dacă aș alerga și mi s-ar înroși pomeții. E nuanța potolită a cuperozei mele pe care trebuie să o acopăr, nefiind uniformă
Îmi place rezultatul natural pe care mi-l oferă. E diafan și are aspect sănătos. Asta se trage și de la faptul că are o textură sidefată și oferă un efect mătăsos, nu sclipicios.
Singura lui problemă este că se usucă cam repede pentru că este un produs ce conține uleiuri și este presat la cuptor. Dacă nu îl folosesc o perioadă, face un strat protector pe care trebuie să-l frec puțin mai tare pentru a-l îndepărta și a-l face să aibă din nou pigmentul original. Și pentru că vorbim de pigment, e destul de pigmentat dar poate fi aplicat fără prea mare stres. Nu ai cum să arăți ca un clovn în cazul în care te-a uitat Dumnezeu cu pensula frecând să iei produs din cutie.
Altceva nu știu ce să vă mai spun despre el decât că nu m-ar fi tentat să îl cumpăr dacă Lisa Eldridge nu l-ar fi ridicat în slăvi de nenumărate ori pentru cât de bun este acest produs în raportul calitate-preț. Și chiar are dreptate.
Fun fact: produsele Bourjois sunt fabricate în același loc ca și produsele Chanel, de către aceeași companie. Nu e de mirare că produsele Bourjois sunt atât de bune și îndrăgite la nivel mondial.
Mi-ar plăcea să știu care este blush-ul vostru preferat și de ce?
Acum să vorbim puțin despre surpriza promisă în titlu. Dacă dați follow acestui blog direct, apoi paginii mele de Faceboook și răspundeți printr-un comentariu la întrebarea 'Care este blush-ul vostru preferat?', voi alege o câștigătoare cu random.org pentru a primi acest blush (desigur, unul nou).
Acest giveaway spontan va fi valabil până Duminică, 23.07.2017, ora 23:59, ora României. Puteți participa oriunde ați locui pe această planetă. Așa că vă invit cu drag să participați iar câștigătoarea o voi anunța pe pagina mea de Facebook, Luni, 24.07.2017.
Până data viitoare, nu uitați să aveți grijă de voi și de sufletele voastre.

10 comments:

  1. Nu pot spune ca am găsit încă un blush pe placul meu, asa ca nu am unul preferat. Momentan folosesc ceva de la Miss Sporty.
    Arată foarte bine cel de la Burjois, sa il folosești cu drag pana la ultima aplicare! 🤗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos, Alexandra!

      Delete
    2. Alexandra, am anunțat pe Facebook că tu ai câștigat blush-ul Bourjois dar nu te pot contacta în privat. Am să te rog să îmi dai tu un e-mail cu datele tale, pe adresa emoozzah@gmail.com pentru a-ți putea expedia premiul. Felicitări!! :)

      Delete
  2. Eu momentan folosesc blush-urile de la Huda Beauty si pot spune ca sunt foarte pigmentate. Nu am un favorit, dar cu siguranta o sa incerc si blush-ul de la Bourjois.
    BTW, imi place bloggul tau si modul in care scrii.
    Pupici si keep up the good work :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am încercat blush-urile de la Huda dar o să mă interesez.
      Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase!

      Delete
    2. Oana, vreau să te anunț că ai câștigat blush-ul de la Bourjois și te rog să îmi dai un e-mail pe adresa emoozzah@gmail.com cu datele necesare pentru a-ți putea trimite premiul.
      Felicitări!!

      Delete
  3. Pana acum blush-ul meu preferat este cel de la Too faced in forma de inimioara. M-am indragostit de el. Si-a meritat fiecare banut. ☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-am văzut și eu că arată foarte bine dar am prea multe și doar o singurâ față, altfel l-aș fi cumpărat și eu. 😋

      Delete
  4. Of, ce târziu am văzut! Am fost plecata săptămâna asta în vacanta și nu am avut cum sa umblu pe internet. Asta e, felicitări noii câștigătoare!

    ReplyDelete
  5. Nu e târziu, Alexandra. Mă bucur că ai răspuns. Am să te rog și pe tine să îmi dai un e-mail cu datele necesare pentru a-ți trimite blush-ul.
    Voi avea două câștigătoare și sper să vă placă premiul! 😬

    ReplyDelete